Norrköping får morgonavgång till München

BMI_Regional_ERJ-145_at_EHAM
BMI Regional Embraer 145 som flyger Norrköping-München.

Sedan mars i år flyger BMI Regional med två dagliga avgångar till Lufthansas hub i München. Det har varit en avgång på eftermiddagen och en på kvällen, men från oktober blir det en morgonavgång som ersätter kvällsflygningen för att förbättra möjligheten till byten i München avsevärt.

Via Norrköpings flygplats når privata resenärer och affärsresenärer München, Bayern samt många destinationer i Europa och världen genom Lufthansas stora nätverk. Med den nya morgonavgången innebär det att man når stora delar av Europa under förmiddagen, till exempel London, Rom och Paris.

”För Siemens är det viktigt med goda rese- och transportmöjligheter till och från vår region. Ett stort steg framåt var när flyglinjen Norrköping – München öppnades 2016. Det känns bra att efter dialog med flygbolags- och flygplatsledning nu få en ny tidtabell som passar våra affärsresor bättre”, säger Mats Rosander kommunikationsdirektör på Siemens i Finspång i ett pressmeddelande från Norrköpings flygplats.

 

Ny Tidtabell från 30 oktober

Norrköping till München

Måndag till fredag

BM1752 – Avgång NRK 06.00, ankomst MUC 08.00

BM1754 – Avgång NRK 14.50, ankomst MUC 16.50

Lördag

BM1752 – Avgång NRK 06.45, ankomst MUC 08.45

München till Norrköping

Måndag till fredag

BM1753 – Avgång MUC 12.20, ankomst NRK 14.20

Måndag till fredag och söndag

BM1757 – Avgång MUC 20.40, ankomst NRK 22.40

2 kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.