SAS återupptar trafik på 13 linjer – mer inrikes i Sverige

I juni startar SAS upp ett flertal linjer, däribland fler inrikeslinjer i Sverige, långlinjer från Köpenhamn och fler linjer inom Skandinavien ska trafikeras.

Från den 1 till 15 juni återupptar SAS trafiken på 13 flyglinjer främst inom Skandinavien. För Sveriges del blir det fler inrikesflygningar från Stockholm Arlanda till Skellefteå, Malmö, Kalmar och Ängelholm Helsingborg tillsammans med flygningar till Helsingfors och Åbo.

SAS kommer från den 10 juni att återuppta två långlinjer som går till New York och Chicago från Köpenhamn. De båda destinationerna är nav för Star Alliance-kollegan United Airlines vilket innebär att det finns många förbindelser vidare i USA från de båda naven.

I Norge där SAS redan trafikerar alla inrikesdestinationer blir det nu möjligt att flyga från Bergen och Stavanger till Köpenhamn och från Stavanger till Aberdeen. Dessutom tillkommer som tidigare rapporterat SAS flygningar till Aarhus från Köpenhamn och trafik till Amsterdam från den danska huvudstaden.

Följande linjer startar SAS upp mellan den 1 och 15 juni med en generellt reducerad tidtabell.

Från 1 juni

Stockholm – Skellefteå

Från 2 juni

Köpenhamn – Århus

Från 8 juni

Köpenhamn – Amsterdam

Köpenhamn – Bergen

Köpenhamn – Stavanger

Stavanger – Aberdeen

Stockholm – Helsingfors

Stockholm – Åbo

Stockholm – Malmö

Stockholm – Kalmar

Från 10 juni

Köpenhamn – New York

Köpenhamn – Chicago
 

Från 15 juni

Stockholm – Ängelholm

(Foto: SAS)

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.