Klart med Almedalsflyg från Linköping

Swedish_Aircraft_Holdings,_SE-LRA,_Saab_2000_(21111956074)
SAABs egna SAAB 2000 SE-LRA. (Foto: Anna Zvereva)

Almedalsflyget.se kommer att flyga från Linköping till Visby Airport under Almedalsveckan även under 2018. Det blir en extra avgång jämfört med förra året som möjliggör för fler att resa över dagen. 

Även i sommar kan man flyga till Visby under Almedalsveckan från Linköping City Airport. Almedalsveckan pågår från söndagen den 1 juli till söndagen den 8 juli. Almedalsflyget.se kommer att flyga till Visby från 1 juli till torsdagen den 5 juli med en till tre avgångar per dag. Nytt för i år är att man kommer erbjuda en extra avgång på söndagen 1 juli, vilket möjliggör att man kan resa över dagen till Gotland även den första Almedalsdagen.

Det är SAAB som kommer att flyga turerna till Visby med en SAAB 2000 som har plats för 50 passagerare. Flygtiden mellan Linköping och Gotland blir 30 minuter med en SAAB 2000.

Under förra året flög Almedalsflyget även till och från Norrköping med Waltair som flygoperatör med en Beech King Air 200. Det ser dock inte ut att bli verklighet under 2018. Almedalsflyget.se drivs av bolaget Tadema som i samarbete med SAAB erbjuder flygningar från Linköping till Visby under Almedalsveckan.

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.