BRA och Finnair utökar samarbete – fler avgångar från Bromma

dsc_3931-1
Två BRA ATR 72-600. (Foto: BRA)

Finnair och BRA fortsätter att utöka sitt samarbete, som idag innebär ett codeshare-samarbete till och från Bromma. Nu blir det en ny avgång varje dag från Bromma till Helsingfors som BRA ska flyga för Finnair. 

Det blir en kapacitetsökning på 40 procent och totalt sju dagliga flygningar mellan Stockholm/Bromma och Helsingfors för Finnair när samarbetet med BRA skruvas upp. Detta eftersom BRA kommer att flyga Finnairs nya avgång på Bromma-Helsingfors. Den nya avgången gör det också lättare att ta sig från BRAs inrikeslinjer via Bromma till Helsingfors och därefter ut på Finnairs linjenät, till bland annat Asien vilket de båda bolagen idag redan har ett samarbete i, genom codeshare. Det innebär att Finnair har sin AY-flygkod på BRAs flygningar till Bromma.

”Utökandet av vårt samarbete med Finnair vinner våra kunder på eftersom de nu får ännu bättre anslutningar till Europa och Asien. Vi har flugit Umeå-Helsingfors för Finnair sedan september 2016, och är nu glada att kunna utöka vårt flygande för Finnair med den nya avgången från Bromma”, säger BRAs VD Christian Clemens.

Förutom en ny avgång med BRA till Helsingfors utökar Finnair även själva sina flygningar mellan Bromma och Helsingfors med en ny morgonavgång fem dagar i veckan och en ny kvällsavgång sex dagar i veckan. De nya avgångarna kommer att starta i januari nästa år.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.