SAS ökar flygningarna till USA

Som en direkt effekt av att USA nu öppnar upp för fler inresor stiger efterfrågan på resor kraftigt. SAS uppdaterar nu sitt trafikprogram och ökar antalet flygningar till och från i USA.

Bokningarna av flygresor med SAS till USA över jul- och nyår har ökat kraftigt enligt bolaget. För att möta efterfrågan på resor erbjuder SAS upp emot 100 flygningar per vecka under jul- och nyårsveckorna till och från Skandinavien.

”Det är otroligt glädjande att vi nu kan utöka antalet flygningar och erbjuda våra resenärer möjligheten att äntligen kunna resa till andra sidan Atlanten för att uppleva USA och träffa släkt och vänner”, säger Karl Sandlund, kommersiell direktör, SAS.

Som ett svar på den ökade efterfrågan ökar SAS antalet avgångar även till New York och flyger med start i november totalt två gånger dagligen från Skandinavien, Köpenhamn (7 avg/vecka), Oslo (2 avg/vecka) och Stockholm (5 avg/vecka. Under förra veckan återupptog SAS dessutom flyglinjer till Miami från Stockholm, Oslo och Miami och det innebär att SAS under vintern kommer att ha dagliga flygningar till Miami från Skandinavien.

Till Chicago flyger SAS dagligen från Köpenhamn och startar upp flygningar från Stockholm till Chicago från mitten på december. Från Köpenhamn kommer SAS att utöka antalet avgångar till Los Angeles, San Francisco och Washington DC över perioden kring jul- och nyår.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.