Thai Airways återstartar flygningar till Phuket

Thai Airways ser en ökad efterfrågan på flygresor och återstartar trafiken på Stockholm Arlanda Airport till Phuket. Samtidigt ökar man antalet avgångar till huvudstaden Bangkok inför vintern.

På grund av reducerad trafik under coronapandemin har Stockholm Arlanda haft begränsad trafik till Thailand. Under hösten och vintern blir det dock ändring på detta när Finnair börjar att flyga till Bangkok samt Phuket och Thai Airways återupptar sina flygningar till Phuket från Stockholm.

Stockholm-Phuket har varit utan trafik i 18 månader medan Thai Airways i dagsläget flyger till Bangkok två gånger i veckan. Med start den 6 november återupptar Thai Airways flygningarna till Phuket från Arlanda flygplats eftersom man ser en ökad efterfrågan på resor. Det blir en avgång i veckan, på lördagar. Thai Airways kommer också att återuppta flyglinjen Köpenhamn-Phuket den 5 november.

Thai Airways flyger främst med Airbus A350-900-flygplan på sina flygningar till Stockholm och Köpenhamn från Thailand men även trafik med Boeing 777-300ER förekommer. På Phuket-flygningarna väntas också Airbus A350 att användas i huvudsak.

(Foto: Masakatsu Ukon)

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.