SAS vinterprogram – fler flyglinjer och avgångar

När efterfrågan på resor nu ökar fortsätter SAS att öppna för nya destinationer och fler flygningar. Under vinterhalvåret 2021/2022 flyger SAS på drygt 150 linjer till 90 destinationer.

SAS har presenterat sitt trafikprogram för vintern 2021/2022 som innehåller drygt 150 flyglinjer till 90 destinationer. Bolaget ökar antalet flygningar mellan de skandinaviska huvudstäderna och till andra viktiga destinationer i nätverket för att ytterligare förbättra tillgängligheten när resandet nu tilltar. Det innebär bland annat fler avgångar till Storbritannien från de tre skandinaviska huvudstäderna, till London, dit SAS flyger tre dagliga rundturer från respektive huvudstad och till Manchester.

För att möta den växande efterfrågan på affärs- och nöjesresor ökar SAS även antalet flygningar till andra europeiska storstäder som Bryssel, Dublin, Frankfurt, Hamburg, Helsingfors, München, Oslo och Paris. SAS vinterprogram erbjuder skidresenärer attraktiva tidtabeller till totalt nio vinterdestinationer, Sälen/Trysil och Östersund i Sverige, Salzburg och Innsbruck i Österrike, Milano och Venedig i Italien, München i Tyskland, samt Geneve och Zürich i Schweiz.

I SAS vinterprogram presenterar SAS nya rutter från Sverige. De nya rutterna som nu öppnar är Stockholm-Kyiv, Stockholm-Teneriffa och Göteborg-Gran Canaria. Samtidigt återstartar linjen från Stockholm till Madeira.

Till vinterhalvåret återstartar SAS dessutom ett flertal rutter från Danmark och Köpenhamn till östra och mellersta Europa till städer som Stuttgart, Tallinn, Poznan och Wroclaw. I Norge uppger SAS att efterfrågan på resor inom landet ökar och man ökar därför antalet flygningar till Bergen, Stavanger, Bardufoss och Haugesund samt på Vestlandet. SAS återupptar även direktflygningar mellan Trondheim och Tromsø samt mellan Oslo och Manchester. 

(Foto: BriYYZ)

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.