Ryanair börjar flyga Stockholm Arlanda-Venedig

Ryanair adderar ytterligare en flyglinje till sitt nätverk från Stockholm Arlanda och denna gången är det en flyglinje till Venedig som blir lågprisbolagets 24:e flyglinje från Arlanda flygplats.

Ryanair fortsätter sin expansion i Sverige och på Stockholm Arlanda Airport. I slutet av månaden öppnar Ryanair en bas med initialt två flygplan och tjugo nya linjer till Europa. Samtidigt introducerar man inrikestrafik till Göteborg och Malmö, och i början av december också Skellefteå. Nu adderar det irländska lågprisbolaget ytterligare en Europalinje till Venedig när sommartidtabellen tar sin början i slutet av mars nästa år.

Ryanair kommer att flyga mellan Stockholm Arlanda och Venedig två gånger i veckan, tisdagar och lördagar, med start den 29 mars år 2022. Sedan tidigare flyger Norwegian mellan Stockholm och Venedig under sommaren.

När Ryanair börjar att trafikera Arlanda flygplats i slutet av oktober kommer man av allt att döma använda sig av terminal 5. Den 26 oktober, som är några dagar före Ryanairs trafikstart, öppnar dock Swedavia upp även terminal 2 för trafik men där kommer bolagen Air France/KLM, Czech Airlines, Transavia, Vueling och easyJet att finnas. Detta medan den övriga passagerartrafiken håller till på terminal 5 på Arlanda.

(Foto: Albrecht Fietz)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.