Ytterligare Transavia-linje från Stockholm

Det franska lågprisbolaget Transavia France expanderar på Stockholm Arlanda och stärker tillgängligheten med ytterligare en linje till Frankrike från den svenska marknaden till Lyon, landets tredje största stad.

Efter att ha öppnat sträckorna Stockholm Arlanda-Montpellier i somras och Stockholm Arlanda-Paris Orly i höst, lanserar Air France-gruppens lågprisbolag Transavia France nu ytterligare en direktförbindelse från Sverige till Frankrike. Sträckan Stockholm Arlanda-Lyon kommer att flygas en dag i veckan på lördagar från 29 januari till 16 april år 2022.

”Att Transavia France annonserar sin tredje linje från Stockholm Arlanda på kort tid är ytterligare ett styrkebesked för regionen, ett tecken på ökad efterfrågan och att flygmarknaden fortsätter återhämta sig. Längtan att få resa är stor och vi välkomnar linjen till Lyon som blir ett fint tillskott till vårt befintliga utbud till Frankrike, ett av våra mest populära resmål”, säger Charlotte Ljunggren, Direktör Marknad och Kommersiell utveckling på Swedavia.

Transavia France bekräftar samtidigt att linjen Stockholm Arlanda-Paris Orly kommer att fortsätta att flygas även under nästa sommar med tre avgångar per vecka, på torsdagar, fredagar och söndagar.

(Foto: Swedavia)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.