BRA flyger nu till Danmark

Den 27 september invigde BRA sin första flyglinje till Danmark när man började flyga Stockholm Bromma-Göteborg-Aarhus, en flyglinje som trafikeras alla dagar veckan i förutom lördagar.

Efter drygt 25 års trafik slutade det danska flygbolaget Sun Air of Scandinavia att flyga mellan Göteborg och Aarhus under år 2019 och sedan dess har det inte funnits någon flyglinje mellan de båda städerna som är de näst största städerna i Sverige respektive Danmark. Nu har dock BRA ändrat på bristen på flygförbindelser då man invigt sin förlängning av linjen Stockholm Bromma-Göteborg till Aarhus som nu flygs en gång varje vardag och söndagar.

”Det känns otroligt spännande att nu lansera BRA i Danmark som vår första internationella marknad efter pandemin. Att på det här sättet knyta samman de näst största städerna i Sverige respektive Danmark ger möjlighet både till utveckling av affärer samt ökad turism mellan länderna”, säger BRA´s kommersiella chef Martin Erkenborn.

Aarhus Flygplats har ett attraktivt läge med många intressanta sevärdheter runt hörnet. Aarhus som stad är full av upplevelser inom kultur, shopping och mat och kännetecknas av unika och intima miljöer. Förutom ett attraktivt utbud av kultur och nöjen är Aarhus även en stor universitetsstad.

”Vi är mycket glada för det nya samarbetet med BRA. Göteborg har länge funnits på vår önskelista eftersom det finns en betydande marknad för både affärs- och fritidsresenärer åt båda hållen. Samtidigt är anslutningen till Stockholm ett stort plus som kommer att bidra positivt till turismen i Aarhus”, säger Nicolai Krøyer, VD för Aarhus Airport.

(Foto: BRA)

En kommentar

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.