BRA tillbaka i Växjö och Ronneby

BRA har börjat flyga till Växjö och Ronneby igen när man återupptar allt fler linjer som man hade före coronapandemin. Det finns dock fortsatt flyglinjer som bolaget flög som inte har någon trafik.

Den 30 augusti respektive den 6 september återupptog BRA sina flyglinjer till Växjö och Ronneby från bolagets nav på Stockholm Bromma flygplats. Det innebär att ytterligare två tidigare linjer är tillbaka i bolagets linjenät och att de båda flygplatserna återfått flygförbindelse till Bromma. För Växjös del är det bolagets enda flyglinje till huvudstaden med Ronneby Airport också har trafik till Stockholm Arlanda med SAS.

”Det känns fantastiskt roligt att vi nu är tillbaka i Ronneby och Blekinge och vi ser fram emot att hälsa både nya och gamla kunder välkomna ombord igen”, säger BRA:s kommersiella chef Martin Erkenborn.

För oss på BRA är det av största vikt att finnas där för alla som har behov av att flyga. Vi ser nu att efterfrågan på inrikesresor ökar och vi öppnar därför upp fler linjer för att knyta samman Sverige, och på måndag är det äntligen dags att koppla samman Ronneby med Stockholms cityflygplats Bromma, fortsätter Martin Erkenborn.

Fram till den 12 september kommer BRA flyga till Växjö en gång varje vardag medan Ronneby också har trafik på söndag. Från den 13 september ökar däremot BRA antalet avgångar till flera dagliga avgångar måndag till fredag samt en avgång även på söndagar till både Växjö och Ronneby.

Samtidigt som Växjö och Ronneby nu har trafik med BRA igen har bolagets tidigare destinationer Trollhättan, Sundsvall och Kristianstad ingen flygtrafik till Bromma flygplats. Flyglinjerna var före pandemin bland de mindre i BRAs linjenät och tidigare har flygbolaget kommunicerat att vissa linjer i bolagets linjenät kommer att behöva ekonomisk stöttning för att kunna flygas igen.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.