Två nya flyglinjer till Sälen med BRA

Till vintern lägger BRA till två helt nya flyglinjer till Sälen då man börjar flyga till Scandinavian Mountains Airport från Malmö och Århus samtidigt som de tidigare linjerna till Stockholm Bromma och Ängelholm Helsingborg återkommer.

BRA bedömer att intresset för de svenska fjällen kommer vara stort även under kommande vintersäsong och hoppas att ännu fler svenskar ser fördelen med att ta flyget upp till fjällen. Därför kommer man till vintern att flyga från Ängelholm Helsingborg, Malmö och Stockholm Bromma till Scandinavian Mountains Airport utanför Sälen. Dessutom kommer BRA att flyga från Aarhus i Danmark till Sälen den kommande vintern.

”Det känns verkligen jätteroligt att vi i vinter ökar antalet avgångar till och från Sälen och att vi även adderar två helt nya linjer i form av Malmö-Sälen och Århus-Sälen. Med dessa nya linjer möjliggör vi för våra kunder i Skåne och för de danskar som bor i regionen kring Århus att ta sig smidigt till de svenska fjällen. Väl på plats är det inte långt till skidanläggningen”, säger BRA’s VD Ulrika Matsgård.

Samtliga av BRAs flyglinjer till Sälen förutom Malmö kommer att börja flygas den 19 december medan Malmö-Sälen får premiär den 27 januari år 2022. Malmö-Sälen kommer att flygas på torsdagar och söndagar medan övriga linjer kommer att flygas på onsdagar och söndagar. Samtliga BRAs flygningar utförs med ATR 72-600 som har plats för 72 passagerare.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.