SAS fortsätter att återuppta flyglinjer i höst

SAS trafikprogram i höst innebär för Sveriges del 52 flyglinjer från Stockholm Arlanda och åtta från Göteborg Landvetter när SAS ser en ökad efterfrågan och i takt med denna ökar antalet flygningar i sitt linjenät.

SAS ökar i höst antalet flygningar mellan de skandinaviska huvudstäderna och andra viktiga destinationer i nätverket för att ytterligare förbättra tillgängligheten när bolaget ser att efterfrågan på flygresor ökar. Bland annat kommer SAS i höstens trafikprogram att flyga på alla inrikesdestinationer i Norge och Sverige vilket innebär att man återupptar sina flygningar mellan Stockholm Arlanda och Sundsvall den 1 september. SAS kommer att flyga fler direktlinjer från de skandinaviska huvudstäderna till ett antal destinationer i USA, till exempel Stockholm-New York, från och med september och fortsätta att flyga till Asien med direktflyg från Köpenhamn till Tokyo samt Shanghai.

Dessutom kommer antalet flygningar till viktiga destinationer för affärsresenärer i Europa att öka. Det ökande intresset för city- och weekendresor till europeiska städer gör att SAS också återupptar rutterna till Amsterdam, Dublin, Florens, Krakow och Prag. SAS erbjuder även fler avgångar till varmare Medelhavsdestinationer i Sydeuropa och på Kanarieöarna med syfte att fånga upp en allt större efterfrågan på semesterresor.

Totalt för Sverige blir det 52 destinationer från Stockholm och åtta från Göteborg i höst med SAS medan SAS ska flyga till 57 destinationer från Köpenhamn och 47 från Oslo. För Norges del flyger SAS även ett antal inrikes- och utrikeslinjer från Stavanger, Bergen, Trondheim och Kristiansand som inte passerar Oslo.

(Foto: Pedro Aragão)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.