Air Leap satsar på lounge på Bromma flygplats

När sommartidtabellerna övergick till sensommartidtabell passade Air Leap-koncernen på att öppna en ny lounge på Bromma flygplats belägen efter säkerhetskontrollen.

Air Leap har tillsammans med sina lokala varumärke Air Gotland, Air Skåne och Air Halland öppnat en lounge dit alla passagerare som reser från Stockholm Bromma Airport är välkomna. Den öppna loungen som går under namnet Gästis ligger strax efter att säkerhetskontrollen passerats och innan gästen kommer till gateområdet.    

”Vår tanke är att skapa en skön känsla på flygplatsen och att vi ger möjligheten att slå sig ner en stund, kanske jobba några minuter innan flighten avgår eller att bara vara. Vi kommer att finnas på plats under vissa tider och presentera erbjudanden, köra tävlingar och svara på frågor och mycket annat”, säger Jens Harrysson Kommersiell direktör på Air Leap. 

Air Leap flyger från Stockholm Bromma till Malmö, Halmstad, Ängelholm Helsingborg och Visby. Flygningarna till Malmö flygs med en Saab 2000 från Nyxair, Halmstad trafikeras fram till slutet av augusti med Air Leaps egna Saab 340 och ATR 72, men från den 30 augusti med Saab 2000 från Sveaflyg. Flygningarna till Ängelholm Helsingborg flygs också med en Saab 2000 från Sveaflyg. Visby-Stockholm Bromma flygs främst med Air Leaps ATR 72 men ibland också med Saab 340 och Saab 2000.

(Foto: Air Leap)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.