SAS öppnar två nya linjer till Kanarieöarna från Sverige

Till hösten öppnar SAS två nya linjer till Kanarieöarna från Sverige. Från Stockholm blir det flyg till Teneriffa och från Göteborg ska SAS flyga till Las Palmas.

Efterfrågan på resor fortsätter att öka och SAS startar därför två nya linjer till Kanarieöarna från Sverige den 30 oktober. Stockholm Arlanda-Teneriffa Syd och Göteborg-Las Palmas är de nya linjerna som kommer att trafikeras med en avgång per vecka vardera, på lördagar, fram till den 26 mars år 2022. Mellan den 18 december och 10 januari år 2022 blir det däremot två avgångar i veckan på de båda linjerna.

SAS erbjuder ett flygprogram till Kanarieöarna i vinter med sex linjer och 17 avgångar per vecka från Skandinavien som under jul- och nyårshelgerna ökar till 30 avgångar per vecka. De övriga linjerna som SAS flyger är Stockholm-Las Palmas, Köpenhamn-Las Palmas, Köpenhamn-Teneriffa Syd och Oslo-Las Palmas.

Under jul och nyår kommer linjerna till Las Palmas från de tre skandinaviska huvudstäderna att flygas med sju avgångar i veckan men under resterande tid av vintertidtabellen som sträcker sig från slutet av oktober till slutet av mars blir det fyra avgångar i veckan till Las Palmas från Stockholm, tre från Köpenhamn och sex från Oslo. Köpenhamn-Teneriffa flygs med två avgångar i veckan förutom runt juli då det blir tre avgångar per vecka.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.