Air Leap förbättrar sitt utbud i Norge

Air Leap förbättrar utbudet av flygningar i Norge när man utökar trafiken från Örland och Röros till Oslo som flygs med bolagets Saab 340-flygplan.

I takt med att det norska samhället öppnar upp igen väljer Air Leap att utöka trafiken på sin linje mellan Örland och Oslo. Från den 29 augusti utökas antal avgångar på linjen från elva till 22 vilket ska göra dagsturer enklare framöver uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Från den 29 augusti, när Air Leaps nya trafikprogram går igång, kommer flygbolaget också att basera ett flygplan på Röros flygplats i Norge på grund av en ökad efterfrågan. Dessutom förbättras avgångstiderna på linjen och flygplatschefen på Röros flygplats ser fram emot en förbättrad regularitet med ett övernattande flygplan i Rörs. Båda Air Leap-linjerna i Norge flygs med bolagets Saab 340.

Samtidigt har Air Leap anställt norrmannen Lars Hjorth-Johansen som chef för intäktsoptimering sedan 1 juni. Med sina erfarenheter från Norweigan och FlyViking och bostadsadress i Oslo kommer han också att fungera som näringslivets kontaktperson för Air Leap i Norge.

«Vi är mycket glada över att ha en marknadsförings- och försäljningsstyrka i Norge som kan vara närmare marknaden och våra gäster. På detta sätt samlas vi för att utveckla regionen och skapa ännu fler möten och upplevelser”, säger Jens Harryson, kommersiell chef för Air Leap.

(Foto: Karl Andersson/Air Leap)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.