Air Serbia ökar trafiken till Stockholm

En ökad efterfrågan på flygresor mellan Serbien och Sverige gör att Air Serbia ökar antalet avgångar på linjen Belgrad-Stockholm under sommaren till fyra avgångar i veckan.

Stockholm, Oslo, Amsterdam och Wien får fler flygningar till Belgrad under perioden 13 juli till 29 september när Air Serbia ökar trafiken på grund av en ökad efterfrågan på flygresor enligt ett pressmeddelande från flygbolaget. För Sveriges del innebär detta att Stockholm Arlanda kommer att trafikeras fyra gånger i veckan fram till den 19 augusti eftersom Air Serbia adderar sex rundturer under perioden på linjen Belgrad-Stockholm.

Även Oslo kommer att få fyra avgångar i veckan med Air Serbia-trafik under sommaren. Mellan den 13 juli och 17 augusti flyger det serbiska flygbolaget en extra avgång på tisdagar till Oslo vilket totalt ger fyra avgångar i veckan. Amsterdam och Wien får extra trafik under en längre period, fram till den 29 respektive 25 september med totalt sex respektive sju avgångar i veckan till Belgrad med de extra avgångarna.

”Med tanke på den ökade efterfrågan och de aktuella förändringarna i reserestriktioner har vi beslutat att öka antalet flygningar till de mest populära destinationerna i vårt nätverk och ge våra passagerare ännu bättre anslutningar. Dessa är främst destinationer som traditionellt har varit intressanta för våra passagerare i flera år, med undantag för flygningarna till Oslo, som lanserades förra året, men som redan blev en av de mest populära rutterna, vilket gör oss mycket glada”, säger Jiri Marek , General Manager Commercial and Strategy på Air Serbia.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.