Antonov An-26 har kraschat i östra Ryssland

En Antonov An-26 tillhörande flygbolaget Petropavlovsk-Kamchatsky Air Enterprise uppges ha kraschat i havet strax före landning utanför östra Ryssland under tisdagen med totalt 28 personer ombord.

Antonov-flygplanet tillhörande Petropavlovsk-Kamchatsky Air Enterprise ska ha kraschat i havet vid Kamchatka-halvön i östra Ryssland i samband med att man skulle landa på Palana flygplats efter en flygning från den regionala huvudstaden Petropavlovsk-Kamchatsky rapporterar Reuters.

Det ska ha funnits 22 passagerare och sex besättningsmedlemmar ombord på flygplanet som förlorat kontakten med flygtrafikledningen en mil från flygplatsen enligt Bloomberg. Palanas borgmästare ska ha varit en av passagerarna på flygplanet och just nu pågår en räddningsinsats och flera fartyg ska vara på väg mot nedslagsplatsen.

(Foto: Dmitriy Pichugin)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.