BRA förlänger trafiken till Skellefteå

Bokningsläget för BRAs sommarlinjer till Skellefteå från Göteborg och Stockholm är över förväntan och bolaget har beslutat att förlänga trafiken till Skellefteå till slutet av september.

Den 15 juli börjar BRA att flyga till Skellefteå från sitt nav på Stockholm Bromma flygplats och från Göteborg. Flyglinjerna var planerade att flygas två gånger i veckan, torsdagar samt söndagar, med ATR 72-600 fram till den 15 augusti, men bokningsläget på linjerna är positivt och BRA väljer därför att förlänga flyglinjerna till hösten och den sista avgången är nu planerade till den 26 september istället.

”Vi är otroligt glada och tacksamma för det positiva mottagande vi har fått i Skellefteå. Antalet kunder som bokat biljetter till våra nya direktlinjer till Göteborg och Stockholm Bromma överträffar våra förväntningar. Med den starka efterfrågan är det självklart för oss att fortsätta flyga dessa direktlinjer även under sensommar och hösten”, säger BRAs nya VD Ulrika Matsgård.

Linjen Skellefteå-Göteborg kommer att vara den enda direktlinjen utan stopp mellan södra Sverige och Norrland när den startar den 15 juli. Före coronapandemin flög däremot SAS direkt mellan Luleå och Göteborg samt Umeå och Göteborg.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.