Singapore Airlines förlänger Köpenhamnslinje till Rom

Singapore Airlines förlänger sin flyglinje Singapore-Köpenhamn till Rom från den 16 juli. Detta gör det möjligt att flyga Airbus A350 i en treklasskonfiguration med flygbolaget mellan Köpenhamn och Rom i sommar.

Från den 16 juli kommer Singapore Airlines flyglinje Singapore-Köpenhamn att förlängas till den italienska huvudstaden Rom. Det kommer att bli tre avgångar i veckan på linjen med Singapore Airlines Airbus A350-900 som har plats för 253 passagerare skriver CHECK-IN.DK. Förlängningen av linjen kommer göra det möjliga att boka biljetter enbart på sträckan Köpenhamn-Rom och då ha möjligheten att flyga i Singapore Airlines Business Class, Premium Economy och Economy Class inom Europa.

Det blir avgångar till Rom på tisdagar, fredagar och söndagar när SQ 352 lämnar Köpenhamn klockan 08.15 efter ett uppehåll på Kastrup efter flygningen från Singapore. Flygtiden till Rom är två timmar och 20 minuter. Returflygningen till Köpenhamn lämnar Italien som SQ 351 på måndagar, onsdagar och lördagar klockan 08.35 och landar på Kastrup klockan 11.00 innan man fortsätter till Singapore.

Före coronapandemin flög Singapore Airlines även till Stockholm från Singapore. Flyglinjen startades år 2017 och flögs via Moskva men stoppades på grund av pandemin och i september förra året beslutade Singapore Airlines för att inte återuppta flygningarna till Stockholm. Istället koncentrerar man den skandinaviska trafiken till Köpenhamn.

(Foto: Transport Pixels)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.