58 linjer från Sverige med SAS i sommar

52 linjer från Stockholm och sex från Göteborg. Det planerar SAS för i sommar när man återupptar allt fler flyglinjer i takt med att efterfrågan ökar.

Allt fler länder öppnar för turister att resa in i landet och därför ökar SAS antalet destinationer man ska flyga till i sommar. Det blir 52 destinationer från Stockholm Arlanda och sex destinationer från Göteborg som ska trafikeras av SAS och bolagets underleverantörer.

Det är fokus på destinationer som erbjuder sol, bad och värme och efterfrågan är störst på flygresor till varmare destinationer uppger SAS. SAS återupptar därför hela utbudet av tio destinationer i Italien med bland annat Palermo, Napoli, Pisa, Olbia och Bologna från Stockholm. Dessutom återupptas fler linjer såsom Pula och Dubrovnik i Kroatien, Rhodos i Grekland och Lissabon i Portugal från Arlanda.

Från Göteborg kommer SAS att flyga till Alicante, Köpenhamn, Malaga, Palma, Split och inrikes till Stockholm Arlanda i sommar. Även från Köpenhamn ökar SAS antalet flygningar i sommar och kommer att erbjuda 61 destinationer från Kastrup.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.