Norwegian tillbaka i Sverige – flyger till 33 destinationer i sommar

Norwegian flyger nu inrikes i Sverige igen och utrikes till Oslo samt Malaga. Under juni och juli kommer man att utöka antalet destinationer till totalt 33 från Sverige under sommaren.

Sedan den 31 maj flyger Norwegian inrikes till Umeå och Luleå från Stockholm Arlanda samt utrikes till Oslo och Malaga. I juni startar fler direktlinjer med det norska lågprisbolaget och under sommaren erbjuder man 31 destinationer från Stockholm och två destinationer från Göteborg.

”Vi är väldigt glada över att vara tillbaka i Sverige och att återigen kunna välkomna svenska resenärer välkomna ombord. Det finns en längtan att börja resa igen och vi ökar antalet linjer gradvis i Sverige under våren och sommaren. Norwegian ska fortsätta erbjuda bra service med prisvärda och flexibla biljetter till populära destinationer i Europa”, säger Norwegian koncernchef Jacob Schram.

De destinationer som Norwegian ska trafikera från Stockholm Arlanda från och med juni är Visby, Köpenhamn, Helsingfors, Nice, Palma, Alicante, Barcelona, Faro, Aten, Berlin, Burgas, Dubrovnik, Split, Chania, London, Riga och Sarajevo från Stockholm. I juni börjar även direktflyg till Malaga och Alicante från Göteborg. I juli utökas linjenätet ytterligare med direktflyg till Kiruna, Vilnius, Palermo, Rom, Rhodos, Prag, Larnaca, Krakow, Budapest och Belgrad från Stockholm. Samtliga flygningar utförs med Norwegians Boeing 737-800.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.