SAS återupptar sju flyglinjer från Sverige

I takt med att efterfrågan på resor ökar startar SAS upp fler flyglinjer. I sommar kommer SAS att återuppta sju direktlinjer från Sverige, där sex utgår från Stockholm Arlanda och en från Göteborg Landvetter.

SAS fortsätter att öppna upp linjer i takt med att efterfrågan på resor ökar och återupptar sju nya direktlinjer från Stockholm och Göteborg i juni. Från Stockholm Arlanda kommer SAS att återuppta flygningar till Aten, Milano, Split, Alanya, Beirut och Sankt Petersburg. Från Göteborg Landvetter startar SAS direktflygningar till populära Palma på Mallorca.

Trots att många länder nu lättar på sina inreserestriktioner kräver de flesta länder fortsatt olika typer av rese- och testintyg i samband med resan. För att göra det enklare för resenärerna att resa har SAS tagit fram en ny digital tjänst, SAS Travel Ready Center.

SAS har även infört fler flexibla ombokningsalternativ för att göra det enklare för sina resenärer. Resenärer kan avboka internationella resor upp till 72 timmar före avgång och för inrikesresor i Sverige, Norge eller Danmark erbjuder SAS ombokning utan avgift fram till en timme innan avgång för SAS Go Flex-biljett.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.