Norwegian snart tillbaka med inrikestrafik

Den 31 maj återvänder Norwegian med inrikesflygningar i Sverige. Det norska lågprisbolaget ska flyga till Luleå och Umeå från Stockholm Arlanda och i sommar blir det även trafik till Visby.

Norwegian återupptar inrikesflygningar i Sverige den 31 maj då man återupptar sina flygningar från Stockholm Arlanda till Umeå och Luleå. Norwegian kommer att flyga sex gånger i veckan till både Umeå och Luleå från Arlanda med Boeing 737-800. Det blir trafik varje vardag och söndagar på båda linjerna med uppehåll på lördagar.

Stockholm Arlanda-Luleå kommer att flygas med en kvällsavgång på vardagar och en eftermiddagsavgång på söndagar. Stockholm Arlanda-Umeå kommer att flygas med en eftermiddagsavgång på vardagar och en kvällsrotation på söndagar.

Stockholm-Luleå flygs i dagsläget bara av SAS och före coronapandemin var det SAS och Norwegian som flög sträckan. Norwegian beslut att komma tillbaka på linjen innebär alltså att SAS återigen får konkurrens på sträckan. Stockholm-Umeå flygs idag av SAS till Arlanda och BRA till Bromma.

Mellan den 1 juli och 15 augusti kommer Norwegian även att flyga inrikes på sträckan Stockholm Arlanda-Visby med fyra avgångar per vecka i vardera riktningen. Det blir flygningar på måndagar, torsdagar, fredagar och söndagar. Stockholm-Visby trafikeras även av Air Gotland, BRA och SAS.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.