Air Leap utökar trafiken från Malmö

Från och med idag, den 12 april utökar Air Leap antalet avgångar mellan Malmö och Stockholm Bromma till 22 avgångar i veckan.

Efter att ha flugit en till två avgångar varje vardag och söndag mellan Malmö och Stockholm Bromma utökar Air Leap från och med idag, den 12 april antalet avgångar på sträckan till 22 i veckan. Det blir framöver två dagliga avgångar i båda riktningarna måndag-torsdag, två avgångar från Malmö och en avgång från Stockholm på fredagar och en avgång från Malmö på söndagar och två från Stockholm.

Air Leap använder sina egna Saab 340 med plats för 34 passagerare och en inhyrd Saab 2000 med plats för 50 passagerare från Sveaflyg på linjen Malmö-Stockholm Bromma. När linjen startades i augusti år 2020 hyrde Air Leap främst in Nyxair som också de flög med en Saab 2000.

Air Leap är i nuläget det enda flygbolaget som flyger från Malmö till Stockholm Bromma medan SAS flyger till Stockholm Arlanda från Malmö. Före pandemin flög BRA mellan Malmö och Stockholm Bromma och flygbolaget har aviserat att man från den 12 maj ska återuppta trafiken igen vilket då blir i direkt konkurrens med Air Leap.

(Foto: Karl Andersson/Air Leap)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.