SAS återupptar trafiken till Los Angeles

I mitten av maj återupptar SAS sina flygningar mellan Köpenhamn och Los Angeles med både Airbus A330 och A350-flygplan.

En kraftig efterfrågan på fraktflygningar mellan Europa och USA ligger bakom SAS beslut att den 15 maj återuppta sina flygningar mellan Köpenhamn och Los Angeles igen efter ett drygt års paus på sträckan. Linjen ska flygas tre gånger i veckan med både Airbus A330 och A350-flygplan uppger CHECK-IN.DK.

Det blir trafik till Los Angeles på onsdagar, fredagar och lördagar med avgångstid klockan 12.45. Returflygningarna till Köpenhamn avgår klockan 11.00 från Los Angeles flygplats på torsdagar, lördagar och söndagar.

Även om det framförallt är efterfrågan på fraktflygningar som gör att SAS startar upp trafiken till Los Angeles igen så förväntar man sig att efterfrågan på flygresor till Los Angeles från Skandinavien bland resenärer också ska öka när gränserna öppnar upp igen på grund av det starka kundunderlag som vanligtvis finns uppger SAS presschef i Danmark Alexandra Lindgren Kaoukji för CHECK-IN.DK.

I nuläget flyger SAS från Köpenhamn till Chicago, New York, San Francisco och Washington DC i USA.

(Foto: flyg24nyheter)

En kommentar

  1. Så bra att nödvändig fraktverksamhet kan komma tillbaka i väntan på att reserestriktior hävs

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.