Vueling till Göteborg med Barcelona-linje

Det spanska flygbolaget Vueling ser möjligheter på den svenska marknaden och återupptar flyglinjen mellan Barcelona och Göteborg Landvetter Airport i mitten av juni med två avgångar i veckan.

Det spanska lågprisbolaget Vueling som är en del av IAG som bland annat består av British Airways och Iberia, återvänder efter en längre tids uppehåll till Göteborg och Landvetter flygplats. Vueling återupptar trafiken till den katalanska huvudstaden med start den 11 juni med två avgångar i veckan, på fredagar och söndagar.

Vueling blir i och med trafikstarten ensamma om att trafikera sträckan och i dagsläget finns det inga flyglinjer till Spanien från Göteborg uppger Swedavia. Vueling erbjuder också via anslutningsflyg från deras nav i Barcelona för svenska resenärer att nå mer än 15 destinationer i Spanien.

Vueling har varit verksamma i Sverige sedan år 2012 och utöver flyglinjen från Göteborg Landvetter Airport som lanseras i juni erbjuder Vueling dagliga direktflyg från Stockholm Arlanda Airport till Barcelona. Samtliga flygningar trafikeras med bolagets Airbus-flotta som består av A319, A320 och A321-flygplan.

(Foto: Brian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.