Svenskt företag levererar lastutrustning till Kastrup

Det svenska företaget Lifts All som bland annat levererar containerlastare för flygplatser har vunnit en order för leverans av containerlastare till Köpenhamn Kastrups flygplats.

Lifts All har tagit emot vad man själva beskriver som en prestigeorder från Köpenhamns flygplats. Ordern omfattar 12 enheter av e-CLS som är Lifts Alls nya containerlastare. Enheten underlättar hanteringen av bagage genom att snabbt och smidigt lyfta väskor från bagageband till ULD-containrar och vagnar, samtidigt som den minskar risken för skador.

”Vi är oerhört stolta över att Skandinaviens största flygplats ännu en gång har valt Lifts All som leverantör av lyfthjälpmedel. Ordern är en bekräftelse på att våra lösningar uppfyller de krav på säkerhet, snabbhet och ergonomi som moderna flygplatser kräver.” säger Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef för Lifts Alls flygavdelning.

Lift All är ett svenskt företag i Järfälla som levererar lyftutrustning. Företaget grundades år 1981.

(Foto: Lifts All)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.