Air Leap utökar trafiken till Halmstad och Ängelholm Helsingborg

En fortsatt samslingning, men fler avgångar. Det planerar Air Leap för från den 8 mars på sträckan Ängelholm Helsingborg-Halmstad-Stockholm Bromma.

Från och med måndagen den 8 mars utökar Air Leap tidtabellen för linjen Ängelholm Helsingborg-Halmstad-Stockholm Bromma med en extra tur och retur om dagen, måndag till torsdag. Air Leap kommer då återigen att kunna erbjuda en produkt för de resenärer som önskar resa över dagen mellan huvudstaden och Nordvästra Skåne respektive Halland. Totalt blir det en ökning med åtta avgångar, från 14 till 22 avgångar i veckan.

På grund av rådande läge väljer Air Leap att fortsatt samslinga linjerna för att istället prioritera fler avgångar till och från Ängelholm Helsingborg och Halmstad, men är redo för att flyga linjerna till Ängelholm Helsingborg och Halmstad från Stockholm var för sig.

”Så fort vi ser en ökad efterfrågan på flygresor kommer vi återigen att flyga båda linjerna direkt”, skriver Air Leap i ett pressmeddelande.

I nuläget flyger Air Leap en morgonavgång måndagar och tisdagar till Stockholm på sträckan med retur till Halland och Nordvästra Skåne på kvällen. Onsdagar, torsdagar, fredagar samt söndagar är det istället eftermiddags- och kvällsavgångar på linjen som trafikeras med en Saab 340.

(Foto: Gustav Karlström)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.