Ny sökfunktion – res till platser som ”rivit murarna”

Det svenska AI-resesökföretaget, Avionero, uppmärksammar förändringen i USA:s presidentskap genom att introducera temat ”Riv Muren” för att uppmuntra folk att besöka platser som genom tiderna övervunnit både splittringar och oro för nationens framtid, både i USA och 30 andra länder.

”Riv Muren”-temat hos Avionero handlar helt enkelt om att uppmärksamma hur lokala samfund segrat över splittring och exkludering. Nu kan alla göra det samma och uppleva platser som spelat en betydande roll för vårt samhälle, genom att välja ”Riv Muren” som destination på Avioneros hemsida.

Vart kan vi resa? På listan med över 30 platser som visat på kraften hos lokalsamfund kan vi idag hitta historiskt viktiga amerikanska städer som Washington D.C., Philadelphia, Charleston och New Orleans. De står stolt placerade tillsammans med till exempel Paris, Berlin, Gdansk och Rom. Avionero ser detta historiska tillfälle inte bara som en politisk vändning, utan, viktigast av allt, som en del av en väg framåt för återhämtning enligt ett pressmeddelande från resesökföretaget.

”Vi tror det här är en del i början på ett nytt hopp. När vaccinen nu framgångsrikt rullas ut ser vi äntligen slutet på alla dessa restriktioner som hållit oss åtskilda. Vi ser att möjligheten att resa kommer tillbaka, vilket är en grundläggande förutsättning för att kunna bygga förståelse och lösa konflikter världen över. Med Joe Bidens och Kamala Harris tillträdande så ser vi ett nytt hopp i både amerikansk och global politik. Låt oss utnyttja detta för att bryta ner konfliktmurarna. Överallt.”, säger Lars Kristensson, medgrundare och VD på Avionero.

(Foto: Jeffrey M. Vinocur)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.