Terminal 1 öppen på Frankfurts flygplats igen

Under lördagskvällen har delar av Terminal 1 och den regionala järnvägsstationen på Frankfurts flygplats evakuerats efter att ett misstänkt föremål hittats. Senare konstaterades dock att föremålet inte var farligt och flygplatsens terminal 1 är åter öppen.

Delar av Terminal 1 och den regionala järnvägsstationen på Frankfurts flygplats stängdes tillfälligt av under lördagskvällen efter att ett misstänkt föremål hittats och en polisinsats genomfördes. Enligt Daily Mail som visar flera filmer från händelsen som inträffat med det misstänkta föremålet ska även poliser riktat sina tjänstevapen mot en person.

Under händelsen evakuerades personer i Terminal 1 från byggnaden men verksamheten på flygplatsen har under lördagskvällen återgått till det normala igen enligt Frankfurt flygplats Twitterkonto. Två personer ska ha gripits i samband med polisinsatsen på flygplatsen och förseningar för ett antal flygningar har uppstått.

På grund av coronapandemin använder alla flygningar till och från Frankfurt just nu Terminal 1 som vanligtvis främst huserar Lufthansa och deras Star Alliance partners.

(Foto: Brücke-Osteuropa)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.