Hit flyger SAS i jul

SAS återupptar ett antal rutter i samband med jultrafiken för att möta efterfrågan på resor till, från och inom Skandinavien och kommer att flyga på 129 linjer till 82 destinationer under julen.

Från Sverige återupptar SAS en rad direktlinjer i samband med jultrafiken och kommer totalt erbjuda 32 linjer till Europa och övriga Skandinavien under jul och nyårsperioden. Från mitten av december till mitten av januari kommer SAS även att trafikera alla inrikeslinjer i Sverige, Norge och Danmark med undantag för Köpenhamn-Billund.

SAS fortsätter att flyga rutterna mellan de skandinaviska huvudstäderna och återupptar alltså flera linjer till Europa. De interkontinentala flygningarna till New York, Chicago, San Francisco, Washington och Shanghai fortsätter också. Totalt kommer SAS att erbjuda 129 linjer till 82 destinationer, vilket inkluderar europeiska huvudstäder som Berlin, London, Paris, Rom och Aten. 

Trafikprogrammet är reducerat i jämförelse med tidigare år och SAS uppmanar därför kunderna att boka resor i god tid för att säkra biljetter till önskade avgångar. SAS vill uppmärksamma resenärerna på att trafikprogrammet kan komma att ändras om det införs restriktioner som leder till att linjer måste ställas in.

Jultrafiken med SAS från Sverige:

Stockholm Arlanda till: Malaga, Alicante, Amsterdam, Aten, Berlin, Bryssel, Paris, Dublin, Düsseldorf, Faro, Rom, Frankfurt, Genève, Hamburg, Helsingfors, Köpenhamn, London, Las Palmas, Manchester, Milano, München, Nice, Oslo, Palma de Mallorca, Riga, Thessaloniki, Tallinn, Vilnius och Zürich samt samtliga inrikesdestinationer.

Göteborg Landvetter till: Malaga, och Luleå

Sälen Trysil till: Köpenhamn och Aalborg

(Foto: BriYYZ)
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.