Air Leap pausar ytterligare två linjer

En andra våg i coronapandemin har tagit fart och med det minskar resandet återigen. Detta göra att Air Leap från och med idag, den 16 november, pausar ytterligare två linjer, en från Bromma och en från Arlanda.

Just nu drar en andra våg i pandemin in över världen vilket gör att smittspridningen ännu en gång tagit fart och restriktioner återinförs, vilket medfört att resandet kraftigt minskat igen. Detta gör att Air Leap måste vidta åtgärder för att möta efterfrågan på grund av pandemin skriver flygbolaget i ett pressmeddelande. En av åtgärderna som Air Leap nu tar till är att man pausar två flyglinjer och sedan tidigare är bolagets linje Göteborg-Stockholm Bromma pausad.

De linjer som nu pausas från den 16 november är Ronneby-Stockholm Bromma och Visby-Stockholm på grund av ett minskat resande som en följd av en ökad spridning av COVID-19. Resenärer som är inbokade på de pausade linjerna kommer att kontaktas av Air Leaps Support och biljetter som inte kommer att kunna utnyttjas kommer att återbetalas.

”Vi är besvikna på situationen som pandemin skapat och att efterfrågan är lägre än vår ambition för inrikesflyget, vilket tvingar oss till att pausa linjerna Bromma-Ronneby samt Arlanda-Visby”, säger Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap.

Framöver kommer Air Leap att fortsätta flyga från Stockholm Bromma till Visby, Halmstad, Ängelholm Helsingborg och Malmö. Även bolagets linjen Visby-Göteborg ska fortsatt trafikeras. Det är dock tal om en något reducerad tidtabell enligt Emelie Ahlin. Air Leap flyger även på de upphandlade flyglinjerna Stockholm Arlanda-Marieham, Mariehamn-Åbo samt Örland-Röros-Oslo i Norge.

(Foto: Erik Glimvik)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.