Hit flyger Norwegian i november

Norwegian fortsätter att anpassa och justera linjenätet beroende på efterfrågan och ändrade reserestriktioner. Bolaget har uppdaterat linjenätet för november 2020 och från Stockholm Arlanda flyger Norwegian till åtta destinationer i november. 

”Norwegian fortsätter att flyga svenskar till ett flertal attraktiva skandinaviska och europeiska destinationer. Men eftersom reserestriktionerna fortsätter att ändras och därmed även efterfrågan, fortsätter vi att anpassa kapaciteten för att möta rådande efterfrågan. Vi ser fram emot att välkomna våra kunder ombord”, säger Magnus Maursund, SVP Commercial Short Haul på Norwegian.

Från Stockholm Arlanda flyger Norwegian till följande destinationer i november:
Umeå (UME)
Luleå (LLA)
Köpenhamn (CPH)
Oslo (OSL)
Malaga (AGP)
Alicante (ALC)
Las Palmas (LPA)
London Gatwick (LGW)

För boende i södra Sverige som flyger från Köpenhamn erbjuds följande i november:
Alicante (ALC)
Berlin (BER)
Gran Canaria (LPA)
Krakow (KRK)
Malaga (AGP)
Oslo (OSL)
Stockholm (ARN)
Aalborg (AAL)

För Norwegians kunder och anställda har hälsa och säkerhet alltid högsta prioritet. Bolaget vidtar därför ett flertal åtgärder för att minska risken för smitta ombord och för att man ska kunna resa tryggt med bolaget uppger Norwegian i ett pressmeddelande. En del av åtgärderna som Norwegian vidtagit är att passagerare kommer att uppmanas att hålla avstånd under både ombord- och avstigning och att passagerare som är sex år och äldre måste använda ansiktsmask när de reser med oss och är i enlighet med rekommendationer från europeiska luftfartsmyndigheter.

Alla Norwegians flygplan är dessutom utrustade med avancerad luftfiltrering som tar bort i princip alla mikropartiklar i luften, även bakterier och virus. Samma teknik används på sjukhusens operationssalar. All luft i kabinen renas var tredje till var fjärde minut och våra kunder kan känna sig säkra på att luften ombord är ren när de reser med oss. 

(Foto: RHL Images)

2 kommentarer

  1. Hur kan man hålla avstånd båda ombord och påstigning på flygplanet ? Det finns 3sittplatser där man förmodligen måste dela men 2 andra personer (trångt)avståndet då är några få cm så frågan kvarstår,hur håller man avstånd?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.