SAS återupptar trafiken till Asien

Under hösten fortsätter SAS att öka antalet flygningar och öppnar upp linjer till fler destinationer i Europa, USA och Asien för att möta efterfrågan på resor och transporter till, från och inom Skandinavien.

SAS inrikestrafik i Sverige, Norge och Danmark täcker nu i stort sett hela det inhemska nätverket när SAS återupptar samt återupptagit trafiken från Stavanger till Trondheim, samt från Stockholm till Ronneby och Sundsvall. Genom ett utökat trafikprogram, inom och mellan de tre länderna, ökar SAS tillgängligheten på nödvändiga resor och transporter och säkrar därmed upp samhällsviktig infrastruktur. 

För att möta efterfrågan på affärsresor till Europa ökar SAS antalet flygningar och lägger till 18 rutter på europeiska nyckelmarknader och huvudstäder i höst. Exempel på linjer är Köpenhamn till Paris, från Stockholm till Frankfurt samt Oslo till Bryssel.

I slutet av september planerar SAS att starta upp den interkontinentala trafiken till Asien och flyga från Köpenhamn till Shanghai med en avgång i veckan. Det innebär att SAS under hösten kan erbjuda flygningar över hela nätverket på alla tre kontinenter som SAS trafikerar. Trafiken till Shanghai är dock beroende av att SAS tillstånd för trafiken godkänns av myndigheterna uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Förutom trafik till Asien och mer trafik på de korta linjerna så ökar SAS även antalet flygningar till New York från Köpenhamn upp till dagliga avgångar och startar även flygningar från Köpenhamn till Washington med två flyg i veckan från mitten av september och bibehåller antalet flygningar till Chicago samt San Francisco. 

Eftersom det fortsatt råder osäkerhet kring restriktioner och det sker förändringar i reserekommendationer erbjuder SAS resenärer möjlighet och byta ut en planerad resa mot en SAS Travel Voucher upp till 16 dagar före avresa. Det gäller för alla internationella resor fram till den 15 januari.

(Foto: flyg24nyheter)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.