Mer trafik på Bromma när Air Leap inviger nya linjer

Under gårdagen, den 24 augusti, invigde Air Leap ytterligare tre för bolaget nya flyglinjer till Stockholm Bromma från Göteborg, Malmö och Ängelholm Helsingborg. Sedan tidigare flyger Air Leap även Visby, Ronneby och Halmstad till Bromma.

Totalt erbjuder Air Leap nu 132 avgångar i veckan till och från Stockholm Bromma till de sex destinationerna, Göteborg, Malmö, Ängelholm Helsingborg, Visby, Ronneby och Halmstad. Samtliga har en tur och retur varje vardag, morgon samt kväll, samt en tur och retur på söndag kväll.

”Det känns skönt att vi nu äntligen få luft under vingarna på vår Bromma satsning. Nu har vi till en början avgångar både på morgon och kväll vilket möjliggör dagsturer, något som varit en prioritering”, säger Jon Melkersson, VD Air Leap.

Som en del i Air Leaps miljö och klimatsatsning har bolaget ett samarbete med Fly Green Fund för att minska på flygets klimatavtryck och att bidra till utvecklingen av bioflygbränsle.

”Tack vare samarbetet med Fly Green Fund kan våra resenärer enkelt och smidigt klimatreducera sin flygresa med oss. För oss har det alltid varit viktigt att göra vår del till klimatet och tillsammans med ny teknologi och biobränsle är jag övertygad om att vi i framtiden kan ha ett flyg utan klimatpåverkan”, säger Emelie Ahlin, Marknadschef Air Leap. 

Air Leap flyger själva på sträckorna Halmstad-Stockholm Bromma och Ronneby-Stockholm Bromma med Saab 340 medan Nyxair och Sveaflyg flyger med tre Saab 2000 på linjerna till Göteborg, Malmö och Ängelholm Helsingborg. Sträckan Visby-Stockholm Bromma flygs med Air Leaps första ATR 72-500. Dock var även en Saab 340 från Nyxair inne och flög på Air Leaps linje Ängelholm Helsingborg-Stockholm Bromma under premiärdagen.

(Foto: Air Leap. Bandklippning med Emelie Ahlin – Marknadschef Air Leap, Jon Melkersson – VD Air Leap, Mona Glans – Flygplatsdirektör Bromma Stockholm Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.