München snart tillbaka på linjekartan i Göteborg

I september återupptar Lufthansa flygningar till fyra destinationer från bolagets München-nav och en av dessa destinationer är Göteborg som återigen för en förbindelse med den bayerska huvudstaden från den 7 september.

Lufthansa forsätter att expandera efter stoppet i våras på grund av coronapandemin och den 7 september utökar man antalet linjer från sitt nav på Münchens flygplats med flygningar till Göteborg, Marseille, Kiev och Sibiu i Rumänien.

För Göteborgs del blir det avgångar till München på måndagar, onsdagar, fredagar samt söndagar. Detta samtidigt som Lufthansa flyger dagligen från Göteborg till Frankfurt. Flygningarna på Göteborg-München kommer att flygas av Lufthansa Cityline som har Bombardier CRJ 900, Embraer 190/195 och ett fåtal Airbus A319 i sin flotta.

Lufthansa kommer dessutom att återuppta sina flygningar mellan österrikiska Graz och München, men då först från den 5 oktober.

(Foto: tjdarmstadt)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.