SAS öppnar fler linjer

I mitten av juli fortsätter SAS att starta fler linjer och det blir främst fokus på återuppstart av linjer från Oslo och Stockholm samtidigt som frekvenserna ökar på flygningarna till London från Skandinavien.

Allt eftersom efterfrågan på resor runt om i Europa ökar igen så utökar SAS sina flygningar och sitt linjenät. Efter att det blivit klart med minskade restriktioner för resor mellan Norge och England samt andra destinationer startar SAS flygningar till London och Manchester från Oslo i mitten av juli. Dessutom tillkommer linjerna till Frankfurt, Düsseldorf, Zürich, Edinburgh och Dublin från den norska huvudstaden under juli.

SAS startar även flygningar till Dublin och Zürich från Stockholm Arlanda från den 16 respektive 17 juli. Stockholm-Dublin kommer att flygas på torsdagar och söndagar medan Stockholm-Zürich ska flygas dagligen förutom på tisdagar och lördagar.

SAS kommer också att börja flyga från Köpenhamn till Manchester med två avgångar i veckan från den 17 juli. Samtidigt väljer man också att öka antalet avgångar till London Heathrow från både Stockholm och Köpenhamn. Från Arlanda blir det istället för sju avgångar tio avgångar i veckan till Heathrow från den 17 juli och från Köpenhamn skruvar SAS upp från sju till 13 avgångar i veckan till London.

Nya SAS-linjer från mitten av juli:

Oslo-Frankfurt: Tisdag, onsdag, torsdag och lördag från 16 juli
Oslo-Düsseldorf: Måndag, fredag och söndag från 17 juli
Oslo-Zürich: Lördag från 11 juli, dagligen från 16 juli
Oslo-Edinburgh: Torsdag och söndag från 23 juli
Oslo-London Heathrow: Dagligen från 15 juli
Oslo-Manchester: Måndag, tisdag, torsdag och fredag från 16 juli
Oslo-Dublin: Onsdag och söndag från 15 juli

Stockholm-Dublin: Torsdag och söndag från 16 juli
Stockholm-Zürich: Dagligen utom tisdagar och lördagar från 17 juli

Köpenhamn-Manchester: Måndag och fredag från 17 juli

(Foto: BriYYZ)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.