Air France och KLM ökar kraftigt från Sverige

Air Franc och KLM fortsätter att öka antalet avgångar från Sverige till naven i Amsterdam samt Paris och vidare ut i Europa och världen. Under sommaren tripplar man antalet avgångar till de båda naven från Sverige.

I augusti har Air France och KLM 63 avgångar per vecka från Sverige jämfört med 21 i mitten av juni. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar Air France och KLM sin kapacitet och under sommaren kommer cirka 80 procent av Air France och KLMs totala antal destinationer vara trafikerade igen enligt ett pressmeddelande.

“Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar. Sökvolymerna har stegrats markant den senaste tiden. Så i takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar vi vårt erbjudande. I slutet av mars erbjöd vi tre dagliga flighter från Sverige, nu under sommaren går vi från 21 till 63 avgångar i veckan för att möte den ökade efterfrågan. Vi vill finnas där för alla våra kunder som vill och behöver resa genom att erbjuda en säker och hållbar resa”, säger Martin Kotte, Sales manager Air France KLM, Sverige.

I juli och augusti kommer Air France att flyga från Paris till Stockholm 21 gånger i veckan jämfört med sju avgångar i veckan i juni. KLM kommer att flyga till Stockholm och Göteborg från Amsterdam 21 gånger i veckan vardera under sommaren. Dessutom planerar KLM att återuppta sin trafik till Växjö och Linköping i augusti. Air France och KLM ökar även på Köpenhamn då man går från 14 avgångar per vecka i juni till 49 per vecka under augusti.

”Vi vill att det ska kännas tryggt och säkert för våra passagerare att resa. Vi har därför noga sett över hygienen på alla våra flygningar, från check-in till ankomst. Vi har även infört väldigt flexibla bokningsvillkor så att våra passagerare har möjlighet boka om sin resa eller får pengarna tillbaka om någonting händer”, säger Martin Kotte.

(Foto: KLM)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.