Emirates tillbaka i Sverige i augusti

Från den 1 augusti återupptar Emirates sina passagerarflygningar till och från Stockholm Arlanda. Redan i juli återupptar man dock flygningarna till Köpenhamn som redan då ska flygas med Airbus A380.

Emirates väljer att starta upp allt fler linjer i takt med att reserestriktioner lättar. Den 1 augusti är man tillbaka i Sverige på sträckan Dubai-Stockholm Arlanda som då ska flygas fyra gånger i veckan med den vanliga Boeing 777-300ER enligt Airlineroute. Tidigare planerade Emirates att flyga tre gånger i veckan redan från den 2 juli. Från den 29 augusti kommer Emirates återigen att flyga dagligen till Stockholm.

Köpenhamn kommer däremot att få passagerartrafik med Emirates redan i juli. Från den 3 juli ska bolaget flyga två gånger i veckan till Dubai med en Boeing 777-300ER för att från den 15 juli utöka detta till fyra avgångar i veckan och trafik med Airbus A380. Även på Köpenhamn-Dubai blir det dagliga avgångar igen från slutet av augusti enligt den nuvarande planeringen.

Oslo får däremot vänta längre än både Stockholm och Köpenhamn innan trafiken med Emirates kommer igång igen. Först från den 1 september återupptas flygningarna till Dubai och då direkt med dagliga avgångar enligt Airlineroute.

(Foto: Gonzo.Lubitsch)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.