Singapore Airlines bjuder på gratis läsning

Med anledning av COVID-19 har Singapore Airlines gjort innehållet i sitt omfattande e-bibliotek tillgängligt för alla via mobilappen SingaporeAir. Detta initiativ gör det möjligt att ladda ner över 150 internationella tidningar, magasin och annat läsmaterial gratis till sina mobila enheter för alla.

Singapore Airlines bjuder alla på obegränsad och gratis nedladdning av tidskrifter och magasin via mobilappen SingaporeAir. Läsmaterialet som annars bara är tillgängligt för resenärer 48 timmar före och upp till 30 dagar efter flygavgång är nu något som alla kan ta del av.

Singapore Airlines e-biblioteket är utformat för att tillgodose ett brett spektrum av intressen, med välkända tidskrifter som täcker en rad ämnen som sport, fritid, teknik och politik. Det finns också ett brett sortiment av magasin inom trädgård och mat samt kortare artiklar om wellness. Dessutom erbjuder e-biblioteket tidskrifter på mer än 10 språk, inklusive kinesiska, franska, tyska, italienska, japanska, ryska, spanska och engelska enligt ett pressmeddelande.

”COVID-19-utbrottet berör nästan alla aspekter av människors dagliga liv. Många kan eller vill inte lämna sina hem och genom att öppna upp vårt e-bibliotek hoppas vi kunna sprida glädje med några timmas god läsning. Är ni flera i hushållet kan mobilappen självklart laddas ner på flera enheter så minimeras onödig spridning av bakterier och virus i hemmet”, säger Erwin Widjaja, General Manager för Singapore Airlines Nordics.

Fram till 30 juni 2020 går det att ladda ner läsmaterial obegränsat och gratis. Innehållet uppdateras regelbundet för att se till att de senaste utgåvorna är tillgängliga. Efter den 30 juni 2020 kan användare av SingaporeAir-mobilapp fortsätta att njuta av alla publikationer som redan har laddats ner. SingaporeAir-mobilappen är gratis och tillgänglig via Apple App Store eller Google Play.

(Foto: Anna Zvereva)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.