Air Leap utökar från Gotland

Från mitten av juni utökar Air Leap antalet avgångar mellan Visby och Stockholm Bromma då det blir två dagliga avgångar måndag-torsdag och flygningar på söndagar på sträckan.

Måndagen den 25 maj invigde Air Leap linjerna till Stockholm Bromma och Arlanda från Visby. Redan nu går bolaget in i nästa expansionsfas för Visby och utökar frekvenserna med ytterligare en eftermiddags tur och retur, från Visby till Bromma.

Från och med den 17 juni kommer Air Leap flyga två gånger per dag till Bromma på måndagar och torsdagar samtidigt som det blir flygningar på söndagar. Den nya avgången kommer att avgå från Visby klockan 16.30 med retur från Bromma klockan 17.35. Till en början trafikeras Visby-Bromma med Saab 340 men planen är att utöka till ATR 72 när efterfrågan ökar.

”Vi har sett att det finns en efterfrågan att resa över dagen, både till Stockholm men även till Visby. Med vår nya avgång från Bromma kommer nu dagsresor till Visby bli möjliga samt att vi kan erbjuda förmånligare priser då fler flygstolar bli tillgängliga”, säger Emelie Ahlin, marknadschef Air Leap.

Air Leap trafikerar sedan tidigare Visby – Bromma med en tur och retur, morgon respektive lunch, måndag till fredag samt Visby- Arlanda med en tur och retur, lunch och eftermiddag, måndag till fredag samt söndag.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.