Airbus A320 har kraschat i Karachi

En Airbus A320 från PIA, Pakistan International Airlines, uppges ha kraschat under inflygningen till Karachis flygplats i Pakistan. Totalt fanns det 107 personer ombord på flygplanet.

PIAs flygning PK8303 var på väg från Lahore till Karachi i Pakistan när något gick snett. Piloterna hade enligt The Guardian rapporterar in ett tekniskt fel på flygplanet till flygledningen för att några minuter senare krascha på inflygningen till Karachis flygplats.

Flygplanet, en Airbus A320, hade 99 passagerare och sju besättningsmedlemmar ombord, och det är troligt att samtliga har omkommit. Dessutom är det även troligt att människor på marken omkommit då flygplanet kraschat i ett tättbebyggt område.

Kraschen har inträffat bara dagar efter att Pakistan återigen startat upp inrikesflygandet efter ett upphåll på grund av coronaviruset.

(Foto: Shadman Samee)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.