Mindre flygplan landade på sjö och sjönk

Under tisdagseftermiddagen ska ett mindre flygplan ha landat på sjön Öjen vid Sundsvall och därefter sjunkit och en person saknas efter händelsen.

Vid klockan 13.45 ska ett mindre flygplan ha landat på sjön Öjen söder om Sundsvall för att sedan sjunka enligt TT. Det har funnits två personer ombord på flygplanet och en av dessa saknas nu, medan den andra förts till sjukhus.

Enligt Aftonbladet arbetar räddningstjänsten efter att den person som saknas är kvar i flygplanet som nu ligger på sjöns botten. Aftonbladet uppger också att det är ett sportflygplan som har landat och sjunkit.

Vad som förorsakat landningen på sjön är oklart.

(Foto: Flygplanet på bilden har ingen koppling till nyheten, George Hodan)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.