SAS förlänger Eurobonus-nivåer

På grund av coronakrisen har SAS beslutat att förlänga tiden för medlemsnivåerna i Eurobonus med ett år för medlemmar som har en pågående kvalificeringsperiod som går ut från den 31 mars.

De medlemmar i SAS Eurobonus som har kvalificeringsperioder som löper ut mellan den 31 mars och 28 februari 2021 kommer att få sin medlemsnivåer förlängda med ett år på grund av coronakrisen enligt ett pressmeddelande från SAS.

Förlängningen kommer att aktiveras automatiskt på alla aktiva Eurobonus-konto. Beslutet från SAS omfattar de resenärer som har uppnått sin nuvarande status genom att kvalificera sig för ett visst antal poäng eller för ett visst antal flygningar.

Då SAS tvingats pausa nästan all sin trafik så har bolagets Eurobonus-medlemmar mycket små möjligheter till att samla ihop de poäng eller flygningar som behövs för att upprätthålla sin nuvarande nivå. Det är på grund av detta som SAS nu vill hjälpa sina lojalaste kunder att behålla sina nivåer.

SAS uppger att man tittar över om fler åtgärder gällande Eurobonus kan komma att bli aktuella beroende på hur coronakrisen kommer att utveckla sig.

(Foto: Anna Zvereva)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.