Air Leap förlänger flygstoppet från Karlstad

Extra skarpa uppmaningar från myndigheter och regeringen om att man inte ska resa inom landet gör att Air Leap förlänger flygstoppet på Karlstad-Stockholm till den 26 juni.

Regeringens och Folkhälsomyndighetens nu extra skarpa uppmaningar till befolkningen att inte resa inom landet, att stanna hemma, gör att efterfrågan på flygresor minskat drastiskt. Med bakgrund av det har Air Leap beslutat sig för att förlänga flygstoppet på sträckan Karlstad-Stockholm Arlanda till den 26 juni.

Resenärer som är inbokade under perioden 10 maj till 26 juni 2020 kommer att kontaktas av Air Leap för ombokning. De biljetter som inte kommer att kunna utnyttjas kommer att återbetalas uppger flygbolaget i ett pressmeddelande.

Att flygstoppet förlängs till den 26 juni innebär att trafiken på sträckan inte kommer att återupptas förrän den 10 augusti då Air Leap planerat för ett ordinarie sommaruppehåll på Karlstad-Stockholm mellan den 27 juni och 9 augusti.

”Vi beklagar situationen som uppstått under rådande omständigheter. Vi hoppas att våra resenärer har förståelse för detta beslut och ser fram emot att få starta upp linjen igen efter sommaren”, säger Air Leaps Marknadschef Emelie Ahlin. 

Air Leap har sedan tidigare valt att även pausa trafiken på Jönköping-Stockholm Arlanda fram till ett planerat sommaruppehåll den 27 juni för att därefter återuppta trafiken på sträckan i augusti.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.