Norwegian stoppar sitt inrikesflyg i Sverige

Det blir nu ännu större neddragningar för Norwegians del när man nu helt slutar att flyga inrikes i Sverige under april månad. Det norska flygbolaget hoppas dock vara tillbaka på den svenska inrikesmarknaden i maj.

På grund av en minskad efterfrågan och reserestriktioner ställer Norwegian in allt inrikesflyg i Sverige under april månad. Detta berör flyglinjer från Stockholm Arlanda till Luleå, Umeå, Göteborg, Åre Östersund samt Kiruna.

Norwegian hoppas dock vara tillbaka på inrikeslinjerna i Sverige i maj. Beslutet att stoppa den svenska inrikestrafiken innebär att Norwegian just nu endast flyger inrikes i Norge och ett fåtal avgångar mellan de skandinaviska huvudstäderna.

Enligt TT har SAS däremot inga planer på att stoppa sitt inrikesflyg. SAS presschef Freja Annamatz säger att man fortsatt flyger till alla sina inrikesdestinationer med kraftigt reducerat kapacitet och kommer att fortsätta flyga så länge det är möjligt. Sedan tidigare har BRA kraftigt reducerat sin verksamhet tillfälligt och de flyger nu enbart på fem inrikeslinjer från Stockholm Bromma.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.