Thai ställer in Stockholm-Bangkok till 24 oktober

På grund av coronaviruset tvingas Thai Airways att ställa in samtliga flygningar på sträckan Stockholm-Bangkok från den 1 april till 24 oktober.

Coronaviruset gör att Thai Airways ställer in samtliga flygningar på sträckan Stockholm Arlanda-Bangkok ända fram till slutet på oktober, och då närmare bestämt den 24 oktober. Avgångarna TG 961 och TG 960 på sträckan kommer inte att trafikeras alla med start den 1 april enligt ett meddelande från Thai Airways.

Stockholm Arlanda-Bangkok har fram till den 24 mars trafikerats dagligen med Boeing 777-300ER och någon enstaka avgång med Airbus A350. Alla resenärer som bokat resor under perioden som nu ställs in kan boka om till ett nytt avresedatum efter den 24 oktober utan någon ombokningskostnad.

Även Thai Airways linje till Köpenhamn från Bangkok stoppas tillfälligt på grund av COVID-19, det blir dock enbart ett stopp på två månader med start den 1 april. Från Köpenhamn hoppas alltså Thai att återuppta sin dagliga avgång till Bangkok den 1 juni.

(Foto:Aero Icarus)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.