Emirates stoppar alla flygningar

Från och med onsdag den 25 mars kommer det största flygbolaget i Mellanöstern, Emirates att ställa in alla sina passagerarflygningar som en konsekvens av coronaviruset.

Enligt Emirates Twitterkonto så kommer flygbolaget att stoppa alla sina passagerarflygningar med start på onsdag, den 25 mars. Detta på grund av coronaviruset. Tidigare under helgen kom Emirates ut med en lång lista på inställda flygningar, men nu är det alltså snart helt stopp på hela bolagets linjenät.

Sedan tidigare har Emirates vidtagit flera ekonomiska åtgärder på grund av coronaviruset. Exempelvis att många anställda kommer att avstå en del av sin lön de kommande månaderna och att all icke-nödvändig rekrytering just nu har stoppats.

Emirates frakflygningar kommer att pågå som vanligt.

(Foto: Gonzo.Lubitsch)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.