Bara en linje till USA kvar för SAS

SAS har valt att stoppa två av tre långlinjer som man tidigare valt att behålla trots COVID-19 och just nu är det därför bara långlinjeflygningar från Stockholm till New York kvar.

Enligt FinalCall har SAS skickat ut ett meddelande till resebyråer att man stoppar flygningar på två av sina tre kvarvarande långlinjer som nu är svåra att genomföra praktiskt på grund av reserestriktioner som införts på grund av COVID-19.

Det är de två långlinjerna från Köpenhamn till New York och Chicago som försvinner och den sista flygningen genomfördes den 20 mars till Newark-flygplatsen och den 21 mars till Chicago. Kvar blir alltså SAS flygningar till New York från Stockholm Arlanda, en linje som ska flygas dagligen fram till den 29 mars.

SAS kommer dock dagligen att bedöma läget och situationen kring Stockholm-New York-linjen som kan komma att ställas in under enstaka dagar. Om linjen ska fortsätta att flygas efter den 29 mars är i nuläget oklart.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.